SOIL 85 år

"For en fantastisk dag!"

Når jeg i ettertid skal forsøke å evaluere feiringen vår så er dette den beste beskrivelsen jeg kan bruke - "For en fantastisk dag!"

Det var så moro å se utøvere, ledere, trenere, styremedlemmer og oldermenn i tog inn på banen. En nærmest endeløs lang rekke. Når vi i tillegg fylte opp plassen foran klubbhuset med så mange tilskuere så åpnet jubileumsdagen meget bra.

Jeg må få rette en stor takk til Stathelle Skolemusikk for at de åpnet dagen for oss med flott korpsmusikk og fint show. Det satte en ekstra spiss på arrangementet at de spilte for oss iført idrettstøy!

Takk til utøvere og trenere som deltok på oppvisning i løpet av dagen. Her var det flotte enkeltprestasjoner og fint lagspill.

Jeg håper de fleste har fått med seg den fine pressedekningen vi har fått gjennom PD og TA.

Takk for et fint arrangement - hjertet banker for ennå mer for SOIL etter en slik dag.

Jan-Petter Hemsborg
Styreleder Hovedlaget

Kontigentoversikt

Treningsavgift Fotball 2019
Husk å betale treningsavgiften.
Ubetalt beløp: 17185
Ubetalt antall: 10