Stathelle og Omegn IL

Scoringsklubb

Scoringsklubben Stathelle fotball

Stathelle fotball inviterer deg til å bli med på scoringsklubben for Stathelle A-lag menn og kvinner.
Inntekt fra scoringsklubb skal deles med 50 % til A-laget som støttes og 50 % til barn og ungdomsavdeling.
Vi er stolte av det vi får til sammen og håper dere også blir med å støtte laget og klubben med scoringsklubben.

Vil du være med på å skape ekstra engasjement og spenning rundt hver kamp denne sesongen?
Det går fint å være med på Scoringsklubb for både A-lag menn og kvinner!

Velg hvilket av våre A-lag du ønsker å støtte:

Trykk på bildet for respektive lag for å registrere meldemskap

A-lag menn                                                                       A-lag kvinner

Du kan velge beløp selv. Husk at det er lov å sette et maksbeløp for sesongen.

Det blir loddet ut premier hver måned og en hovedpremie ved sesongslutt.
Hver krone som støttes teller som ett lodd.

Velger du KORT vil det bli automatisk trukket valgte beløp ganger antall mål hver måned.
Velger du FAKTURA vil du bli trukket to ganger i året: Etter halvspilt sesong (1. aug) og endt sesong (1. nov).

PS! Benytt "Bli bedriftsmedlem" knappen for å  velge faktura.