Stathelle og Omegn IL

Forsikring

Forsikringsansvarlig hos Stathelle fotball er Tommy Sundseth, tommy.stathellefotball@gmail.com , tlf: 92201835

Alle i Stathelle fotball har forsikring (grunnforsikret), se link for informasjon rundt forsikring. Spillere som er 13 og eldre må ligge aktive i FIKS for at forsikring skal gjelde. Dette er klubbens ansvar.

Kontakt forsikringsansvarlig ved behov for veiledning og informasjon ved bruk av fotballforsikringen. Tommy har også kontaktinformasjon til Porselensklinikken.

Stahelle Fotball har inngått en samarbeidsavtale med Porselensklinikken som er til fordel for alle medlemmer av SOIL Fotball. Poselensklinikken har bred kompetanse på idrettskader og andre skader som kan oppstå i hverdagen.

Foruten spillere, kan dommere, ledere  trenere og alle som er medlemmer av SOIL Fotball benytte seg av Porselensklinikken til behandling av skader.

Spillere som er på treningsopphold i en annen klubb, skal være skriftlig godkjent av involverte klubber. Dersom det skjer skade og treningsavtale ikke er inngått, vil ikke forsikringen gjelde.

UTVIDET FORSIKRING:

Utvidet forsikring kan kjøpes for spillere i alle aldersgrupper og bestilles elektronisk via www.fotballforsikring.no. Dette må kjøpes og dekkes av hver enkelt spiller.

Priser for 2017 (individuel forsikring) finner dere her:

For deg som ønsker rask behandling anbefales utvidet forsikring.

Oppstart behandling

Grunnforsikring Utvidet forsikring
Tidligst oppstart for idrettsutredning etter skade er meldt 3 virkedager 3 virkedager
Tidligst oppstart for idrettsbehandling etter skade er meldt  90 virkedager 3 virkedager